Rólunk

Elhelyezkedés

Az Egrokorr Vendégház 2019 júniusában nyitotta meg kapuit, mely Budapesttől 20 km-re Érden, főútvonal mellett található, és könnyen megközelíthető az M1, M6, M7 és az M0 autóutakról.

A piaci igényeknek megfelelő olcsó érdi szállás nagy segítséget nyújt a helyi érdekeltségű vállalkozóknak kedvező árakkal, és a megfelelő igények kielégítésével.

Szobák

A vendégház alapvető szükségleteknek megfelelő, tiszta szobákkal áll vendégeink rendelkezésére.  Várjuk a környéken dolgozó brigádok, vagy szerényebb szállással is beérő vendégek jelentkezését rövid, vagy hosszú távra. A szobák 1-6 fő befogadására alkalmasak, és saját fürdőszobával rendelkeznek. Ezen kívül hűtőszekrény, asztal, szék, ruhásszekrény, Wifi kapcsolat és ágynemű is biztosított. Légkondicionáló felár ellenében igényelhető.  A közös használatú étkezőben étel melegítésére van lehetőség. A gépjárművek ingyenes parkolására az épület mögötti zárt kijelölt helyen van mód.  A további igényeket a közelben lévő dohánybolt, benzinkút és élelmiszerbolt elégíti ki, illetve meleg étkezést a közeli Centrál Borház Étterem és Panzióban tudunk biztosítani.

Szolgáltatás, Árak

Árakról a weboldalunkon tud tájékozódni. Csoportos foglalás, hosszabb itt tartózkodás esetére kérje egyedi ajánlatunkat!

Egrokorr Vendégház - Érdi olcsó szállás